Ladestander til elbilen | Randers

Nem og brugervenlig opladning af din elbil | Randers

Når først du har besluttet dig for at udskifte din benzin eller dieselbil til en grøn og CO2-besparende elbil, så skal det være nemt at oplade den. Hvorfor ikke vælge at kunne oplade elbilen hjemme? Du kan få hjælp af Hornbæk El-forretning A/S i Randers til at få installeret en ladestander i hjemmet, i sommerhuset eller fx i boligforeningen og virksomheden.

Hos Hornbæk El-forretning A/S i Randers har vi specialiseret os i rådgivning, levering og montering af el-ladestandere til elbiler både i hjemmet – og i mindre firmaer og boligselskaber.

Kontakt os på ☎️ 86 42 35 44 eller post.hornbaekel@bravida.dk og få et uforpligtende tilbud.

Vi hjælper dig til at få et bedre overblik over muligheder for opladning og hvad en opladning koster – ifht at få monteret en ladestander hjemme eller i sommerhuset. En af fordelene ved at lade os montere en ladestander er, at vi som professionelle el-installatører trækker den korrekte strøm direkte fra din indkørsel eller sommerhus.

Hornbæk El-forretning i Randers samarbejder med firmaet Charge Amps som udvikler innovative og brugervenlige ladestandere – og vi tilbyder 2 modeller:

 • Charge Amps HALO med fastmonteret kabel – en af de mindste ladestandere på markedet.
 • Charge Amps AURA – som med sine to opladerstik er beregnet til at flere elbiler kan oplade på samme tid. Du har også mulighed for at dele ladestander med din nabo.
HALO ladestander Randers

Kør elbil og hjælp miljøet

El- og hybridbiler er vigtige for vores samfund og miljøet. Når du vælger at køre i elbil, sparer du penge i forhold til benzin eller diesel-priser. Elbiler er mere grønne end almindelige biler, fordi en elbil udleder mindre CO2 end benzin/dieselbiler på lang sigt, da el samlet set er mere skånsomt for miljøet.

Måske har du svært ved at overskue overgangen til elbil? Og dine bekymringer kunne være, hvor du kan oplade din elbil og hvor meget det koster at oplade din elbil.

Hornbæk El-forretning i Randers hjælper dig med dine overvejelser – for vi rådgiver om valg af ladestation og leverer og monterer den både til private hjem, på mindre kontorer, boligforeninger eller i sommerhuse i Randers og Djursland. Du skal blot tænke over dit behov – er der én, to eller flere elbiler, som skal kunne lade på samme tid?

Det kan ikke automatisk lade sig gøre at tilslutte sin nye ladestander i en udendørs stikkontakt – du skal være helt sikker på at stikkontakten kan tåle at være i brug i flere timer. Det hjælper Hornbæk El-forretning med at tjekke for dig. Vi sikrer at dine installationer er helt klar til din nye elbil og guider dig til hvordan du bruger ladestanderen – så det er nemt for dig.

Kontakt os på ☎️ 86 42 35 44 eller post.hornbaekel@bravida.dk og få et uforpligtende tilbud.

 

Oplad elbilen mest økonomisk

Med Charge Amps innovative software kan du oplade din elbil til laveste og mest miljøvenlige elpris. Du har mulighed for at holde øje med dit forbrug i den tilhørende Cloud-løsning.

 

Monter ladestandere i boligselskaber og boligforeninger i Randers, Aarhus og Djursland

Hos Hornbæk El-forretning A/S i Randers har vi specialiseret os i levering og montering af ladestandere til elbiler til boligselskaber og boligforeninger på hele Djursland.

I boligforeninger kan det være en udfordring at montere ladestandere for det kan være svært at finde et passende sted at sætte den op og have styr på afregningen af el for brugerne.

Hornbæk El-forretning kan hjælpe med at finde den mest optimal løsning til din boligforening – uanset om du er beboer eller udlejer. Charge Amps ladestandere kan indrettes til de enkelte brugere, så I kan holde øje med hver enkelts strømforbrug. Ladestanderen Charge Amps AURA har to stik, så man kan oplade to biler på en gang – og den kan kombineres med flere ladestandere.

Uanset hvad behovet er – så kontakt Hornbæk El-forretning i Randers til en snak om den bedste løsning til din virksomhed ☎️86 42 35 44.

 

Ladestander til sommerhuset og mindre virksomheder i Randers, Aarhus og Djursland

Som sommerhusudlejer er det en god service, at de nemt kan oplade el-bilen, når de er gæster i dit sommerhus. Og din virksomhed får bedre omtale, når den kan tilbyde sine medarbejdere opladning af elbil på arbejdspladsen.

Uanset hvad behovet er – så kontakt os til en uforpligtende snak om den bedste løsning til din virksomhed ☎️86 42 35 44.

 

HALO ladestander Randers

Charge Amps HALO Wallbox – til hjemmet og sommerhuset

Charge Amps HALO er vores mindste ladestation – og en af de mest diskrete på markedet – og virkelig smart til dit hjem eller sommerhus. Med et fastmonteret kabel på 7,5 m giver den dig mulighed for nemt at tilslutte opladeren til din elbil.

I dag oplades 9 ud af 10 elbiler og hybridbiler hjemme eller mens man er på arbejde. Charge Amps HALO Wallbox er en robust og strømlinet ladestander, hvor du får fuld kontrol over opladningen og hvor du kan følge med i strømforbruget.

Med den indbyggede software har du mulighed for at time din ladestander til opladning, når elprisen er lav eller når elektriciteten er mest miljøvenlig.

 • Ladestanderen kan låses, så fremmede forhindres i at oplade
 • Kontrol opladning via Cloud løsning
 • Du kan time ladestanderen for en smartere og nemmere opladning
 • Produceret i recyclet aluminium
AURA ladestander Randers

Charge Amps AURA – lige hvad du behøver i boligforeningen eller den mindre virksomhed

Charge Amps AURA er smart til brug i fx boligforeninger eller virksomheder. Steder med mange brugere.

Du kan også installere den på villavejen eller i sommerhuset og dele oplader med din nabo, da Charge Amps AURA med sine to opladerstik kan oplade op til 22 kW på hver stik samtidig.

Stikkene kan indstilles til fastlagt maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig til installationen. De to stikkontakter kan monteres som en del af et større opladningssystem med flere enheder, begge med Charge Amps HALO eller andre Charge Amps AURA ladestandere.

Charge Amps AURA passer flot ind på grund af det strømlinede skandinaviske design i genanvendt aluminium. Med Charge Amps AURAs kommunikationssystem kan du dele opladningsdata med bilen, den såkaldte Vehicle-2-Grid teknologi.

 • 2 x type 2-stik (justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt)
 • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
 • Høj klassificering (IK 10)
 • Robust overfor ekstreme temperaturer
 • Bæredygtigt produceret (genanvendt aluminium)

Kontakt os

7 + 8 =

Find os

Mirabellevej 8
8930 Randers NØ

Tlf.: 86 42 35 44
post.hornbaekel@bravida.dk