Et automatisk brandalarm-anlæg beskytter mod brand – døgnet rundt!

Hos Hornbæk El-forretning har vi ABA Installatør til brandalarm eller brandsikring af fabrikatet Schneider, derudover installere og servicere vi ABDL anlæg.

Den bedste forudsætning for at få standset en brand og redde virksomhedens værdier er ved at reagere hurtigt. Med et automatisk brandalarmanlæg – ABA anlæg – bliver brandvæsenet alarmeret med det samme, der opstår røg.Brandvæsenet rykker altid straks ud til alarmer fra ABA anlæg. Processen fra at røgen opstår til alarmeringen er sket, foregår derfor uden mellemled og forsinkelser. Det er den hurtigste og mest effektive form for brandalarmering for en virksomhed.

Kontakt os på 86 42 35 44 eller post.hornbaekel@bravida.dk og få et uforpligtende tilbud.

ABDL-anlæg – Branddør med automatisk lukning

Med et ABDL-anlæg er du sikret, at en branddør lukkes automatisk ved røgudvikling som følge af brand. Det forhindrer, at branden udbredes til andre brandsektioner. Ved at installere ABDL-anlæg kan du minimere skaderne ved en eventuel brand.

 

Råd og vejledning til ABA- og ABDL-anlæg

Du skal være opmærksom på, at myndigheder kræver, at både ABA- og ABDL-anlæggene gennemgår et årligt serviceeftersyn, som vi er certificerede til at gennemføre. Hos Hornbæk El-forretning er vi er klar til at rådgive og vejlede omkring både ABA- og ABDL-anlæg, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning.

 

Vi udfører det i totalentreprise for jer

Vi laver projekteringen, udarbejder dokumenter til myndigheds godkendelse, inspektion af anlægget samt overførelse til vagtcentral, i henhold til DBI retningslinje.

Kontakt os i dag på 86 42 35 44 eller post.hornbaekel@bravida.dk og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

1 + 8 =

Find os

Mirabellevej 8
8930 Randers NØ

Tlf.: 86 42 35 44
post.hornbaekel@bravida.dk