Køb din luft til luft varmepumpe hos Hornbæk El i Randers 

Hvorfor vælge en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe er perfekt til sommerhuse, mindre helårshuse, kontorlandskaber og udestuer/garager.

Hos Hornbæk EL i Randers, står vi klar med rådgivning, levering og montering af din nye varmepumpe i Randers, Aarhus og Djursland. Kontakt os på 📞 86 42 35 44 så finder vi sammen den helt rigtige varmepumpe til dit behov.

Vi er KMO certificeret og forhandler af de bedste brands af varmepumper på markedet. I Danmark kan vi til tider have et hårdt klima og det er derfor vigtig at varmepumpen kan opvarme selv i de hårdeste frost måneder.

Alt afhængig af, hvilken varmekilde du har i dag, kan der være meget at spare på varmeregningen. Og samtidig får man et bedre indeklima som kan være med til at mindske allergier og astma. I en varmepumpe sidder der et filter, som også udskiller partikler og pollen inden luften skydes ind i huset.

Dette kan være en fordel om sommeren, hvor man kan benytte kølefunktionen og derved sikre at man ikke har pollen i hjemmet fra luften udenfor. Og samtidig hvis man bor i trafikeret områder, så slipper man også for de usunde partiklerne fra luften.

Skal du have monteret din nye varmepumpe i Randers, Aarhus eller Djursland så kontakt os på 📞 86 42 35 44

 

Luft til Luft varmepumper Randers

Kan være i brug døgnet rundt – hele året

Varmepumpe - Randers - døgndrift

Opvarmer i frostgrader og nedkøler i varmegrader

Varmepumper - Temperatur - Randers

Er en god investering for miljøet og fremtiden

Reducerer varmeforbruget og giver besparelser 

Varmepumper - besparelser - Randers

Varmepumpe i sommerhuset nær Randers, Aarhus og Djursland

Ved at få monteret en luft til luft varmepumpe i sommerhuset, sikrer du at sommerhuset altid har et behageligt indeklima.
De fleste varmepumper kan indstilles således at der altid er en minimumstemperatur, som gør at du undgår fugt og den her ”sommerhus-lugt”, hvis sommerhuset har været ubrugt i en periode.

De fleste nye luft til luft varmepumper har også WiFi, som gør at du kan indstille temperaturen inden du ankommer i sommerhuset. På den måde kan du opvarme sommerhuset, når du er på vej.

Vi leverer og monterer din nye varmepumpe sommerhuset nær Randers, Aarhus og Djursland 📞 86 42 35 44

Varmepumpe i hjemmet nær Randers, Aarhus og Djursland

Har man et mindre hjem eller et hjem med stort køkken/alrum giver det rigtig god mening at montere en varmepumpe. På den måde sikrer man et dejlig behageligt indeklima og en digitalstyret temperatur. Med brug af WiFi funktionen kan man hele tiden holde øje med ens forbrug og styre temperaturen. På de fleste varmepumper er der timer, som gør at man kan indstille den efter ens behov.

Og om sommeren kan man samtidig nedkølet hjemmet, som var det en sommerferie i udlandet. Flere og flere danskere har fået øjne op for de fordele der er ved en varmepumpe, da den som navnet måske antyder – varmer. Men den nedkøler også, og ligger rummene tæt på varmepumpen kan den faktisk også generere varme og kulde rundt i de nærliggende rum.

Vi leverer og monterer din nye varmepumpe i hjemmet nær Randers, Aarhus og Djursland 📞 86 42 35 44

Få et tilbud på en varmepumpe i Randers

Hos Hornbæk EL i Randers står vi altid klar med rådgivning omkring din nye varmepumpe – det kan for mange være svært at overskue, hvad kan de forskellige. Derfor står vi klar med rådgivning om din nye varmepumpe. Vi kommer gerne ud til dig inden og kigger på mulighederne for montering og opsætning både inde og ude. På den måde sikre vi at du får lige den løsning på varmepumpen du ønsker uanset om det er i sommerhuset, hjemmet eller udestuen.

Kontakt os på ☎️ 86 42 35 44 eller mail post.hornbaekel@bravida.dk

Kontakt os

13 + 6 =

Find os

Mirabellevej 8
8930 Randers NØ

Tlf.: 86 42 35 44
post.hornbaekel@bravida.dk