Vi finder og løser fejl på kabler i Randers, Aarhus og hele Djursland

Har du en fejl eller et brud på et kabel i jorden, kan vi med en kabelsøgning lokalisere bruddet. En kabelsøgning er en effektiv måde at spore et kabelbrud på. Vi kører fra Randers til Aarhus og på hele Djursland, så uanset hvor i området der sker et kabelbrud, er vi klar til at rykke ud.

 

Kabelsøgning er i dag en specialopgave, som kræver stor faglig viden og bestemt testudstyr for at udføre korrekt. Vi bruger et specielt fejlsøgningsapparat til at udføre fejlsøgningen med. Vi kan også udføre kabelsporing i forbindelse med gravearbejde, så du er sikret at ingen kabler bliver gravet over.

 

Kontakt os i dag på ☎ 86 42 35 44 eller post.hornbaekel@bravida.dk og vi klar til at hjælpe dig hurtigst muligt!

Kabelfejl hornbæk-el randers

Fejlfinding på udendørskabler

Hvis der er opstået skjulte skader eller fejl på kabelstikledningen eller andre udendørskabler fra vejen og ind til målertavlen, så er vi klar til at hjælpe. Ved hjælp af vores specielle udstyr, finder vi præcist ud af hvor fejlen på kablet er. Fejlen kan blandt andet opstå ved gravearbejde.

Hos Hornbæk El-forretning kan vi også vurdere hvor dybt det kabel, der er opstået fejl på, er gravet ned i jorden.
I sjældne situationer, hvor der er tale om gamle stikledninger, kan kabelstikledningen dog blive kasseret. Dette gælder specielt på gamle båndarmerede kabler. I dag har en ny stikledning en levetid på ca. 30 år, ved fuld belastning.

Når fejlen på stikledningen eller kablet er fundet, sørger vi for reparation af stikledningen eller kablet efter følgende fremgangsmåde:

  • Vi lægger en midlertidig forsyning ud, hvis der er tale om en større reparation, så der er strøm i huset, mens vi arbejder og søger gravetilladelse mm.
  • Vi graver ned til kablet hvor fejlen er opstået.
  • Vi udbedre fejlen, der er på stikledningen.
  • Vi reparere efterfølgende hullet, der er gravet.

 

Fejl på kabler i bygningen

Opstået der en fejl på et kabel inde i huset, kan vi også her, bestemme præcist hvor fejlen er opstået. Vi kan reparere kablet, eller sørge for, at der bliver etableret en ny forbindelse med et andet kabel.

 

Kabelsporing – undgå kabelfejl ved gravearbejde

Skal der laves gravearbejde et sted, hvor det er usikkert præcist hvor kablerne ligger, har vi mulighed for at lave en kabelsporing. Kabelsporing er en billig måde, hvorpå man kan slippe for, at grave kabler over.

 

Kontakt os i dag på ☎ 86 42 35 44 eller post.hornbaekel@bravida.dk  og få et uforpligtende tilbud!

Kabelsøgning Randers

Kontakt os

3 + 10 =

Find os

Mirabellevej 8
8930 Randers NØ

Tlf.: 86 42 35 44
post.hornbaekel@bravida.dk