FĂĄ et bedre indeklima og spar pĂĄ energien – lad os rĂĄdgive dig!

Mange mennesker plages af astma og allergi. Det er lidelser, der i stadigt stigende grad rammer både børn og voksne. En af de væsentligste årsager til, at flere og flere bliver ramt, er dårligt indeklima i boliger og på arbejdspladser.

Kontakt os i dag pĂĄ post@hornbaekel.dk eller đź“ž 86 42 35 44 – vi er klar til at rĂĄdgive dig om bedre indeklima og giver dig et uforpligtende tilbud!

Ved at sætte fokus på det gode indeklima, kan man forebygge mange af de allergiske angreb. Med den friske luft fra ventilatorer, klimaanlæg og aircondition sørger man for, at sundheden forbedres, velvære forøges og at man får mere energi.

Både i hjemmet og på arbejdspladsen kan der opsættes installationer, der sørger for en automatisk udskiftning af luften. Det kan både være en fordel i lokaler, hvor det er svært at lufte ud, og steder, hvor man sjældent når at foretage den daglige udluftning.

Indeklima – Hjemmet

Vil man bo i et sundt indeklima, er det nødvendigt med en effektiv ventilation, der sikrer, at luften altid er frisk. Den friske luft giver mere energi til at klare hverdagens udfordringer, og den mindsker risikoen for at udvikle astma og allergi.

Der er mange forskellige muligheder, hvis indeklimaet skal forbedres. Fra affugteren i kælderen til udsugningen i køkkenet, fra ventilatoren på arbejdsværelset til klimaanlægget på børneværelset.

Selv i nye boliger kan det være nødvendigt at fokusere på indeklimaet, da boligerne ofte er så velisolerede, at den dårlige luft ikke kan udskiftes gennem revner, sprækker og utætheder. Hos Hornbæk El-forretning er vi klar til at hjælpe med den løsning, der passer til din bolig og dit behov.

Indeklima – Kontoret

Computere, printere og kopimaskiner gør, at mange kontorer er plaget af dårligt indeklima. Men indeklimaet kan også forringes af manglende udskiftningen af luften.

Under alle omstændigheder går det dårlige indeklima ud over arbejdet. Medarbejderne bliver lettere trætte, har vanskeligere ved at koncentrere sig og oplever en generelt dårligere trivsel. Alt sammen noget, der kan øge antallet af sygedage.

Opsætning af markiser, klimaanlæg og ventilatorer kan derfor hurtigt vise sig at være en god forretning for virksomheden. Det giver et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne føler sig bedre tilpas og derfor kan yde mere. Vi har stor ekspertise i at forbedre indeklimaet og er klar til at rådgive jer om den bedste løsning til jeres kontor.

 

 

Indeklima_køkken

Indeklima – Butikken

En behagelig temperatur og frisk luft. Sådan skal klimaet være i enhver butik. Det er forudsætningen for, at kunderne føler sig tilpas, og medarbejderne kan holde sig friske dagen igennem.

Derfor vil ventilation og klimastyring være en god forretning, uanset om butikken sælger fødevarer, tøj eller brugsgenstande.

Med et klimaanlæg bliver luften løbende udskiftet, så der altid er frisk luft og aldrig generende dufte. De forskellige klimaanlæg kan indstilles, så de tager højde for udetemperaturen, antallet af kunder og lokalets størrelse. Kontakt os i dag, så finder vi den bedste løsning til jeres behov.

Indeklima – Institutionen

Når mange mennesker er samlet i de samme lokaler igennem mange timer, er det nødvendigt med en effektiv ventilation og en god klimastyring.

Forudsætning for, at både børn og voksne føler sig veltilpas og ikke får svækket koncentrationsevnen, er et godt indeklima. Hvad enten det er i børnehaven, skolen eller gymnasiet er det derfor sund fornuft at sørge for frisk luft.

Hverken ventilation eller klimastyring behøver være en stor udgift for institutionen. Ofte kan selv simple løsninger reducere problemerne med dårligt indeklima. Vi kommer gerne og ser på hvilke løsninger, der kan forbedre jeres indeklima.

Energioptimering

Energioptimering og energibesparelser er for alle – vi kan ogsĂĄ hjælpe dig med energioptimering.

 

Hos Hornbæk El-forretning arbejder vi med energioptimering for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi kan finde besparelser i energiforbruget for alle – fra den lille private husholdning til den store produktionsvirksomhed.

 

For mange virker energioptimeringer som en ordentlig mundfuld – men det behøver de slet ikke at være. Få et energitjek af din bolig, og bliv overrasket over, hvor meget du kan spare. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvor besparelserne findes i dit hjem, landbrug, virksomhed, institution eller noget helt femte. Ved et energitjek gennemgår vi dit energiforbrug, så vi kan give dig forslag til dine forbedringer.

 

Løsninger der kan være med til at minimere energiudgifterne:

  • Intelligent belysning
  • LED-belysning
  • Solceller
  • Varmepumper
  • Jordvarmeanlæg
  • Lavenergimotorer til ventilation
  • Kommunikationsnetværk

 

Klimavenlige energiløsninger

At investere i energioptimerende løsninger er ikke kun gavnligt for økonomien – men også for miljøet. Du kan være med til at nedbringe Co2-udslippet og bidrage til den grønne omstilling. Ved klimavenlige-løsninger som for eksempel solceller, jordvarme og varmepumper kan du både sænke Co2-udslippet og dine udgifter væsentligt.

 

FĂĄ energisparetilskud

Du kan søge om at få et energitilskud til dine forbedringer.
Tilskuddet afhænger af besparelsen – jo større besparelse, jo større tilskud. Går du efter større besparelser, skal der større ændringer til fx opsætning af solceller, varmepumpe, jordvarmeanlæg eller forbedret ventilation. Din investering kan være tjent ind igen i løbet af et par år.

Er du interesseret i energioptimering? SĂĄ kontakt os pĂĄ 86 42 35 44 og fĂĄ professionel rĂĄdgivning – vi kan ogsĂĄ hjælpe dig med at søge et energitilskud til dit projekt.

Kontakt os

13 + 15 =

Find os

Viborgvej 114
8920 Randers

Tlf.: 86 42 35 44
post@hornbaekel.dk