Hvidevareservice i Randers – salg og reperation af hvidevarer

Hos Hornbæk El-forretning kan vil tilbyde en attraktiv og komplet løsning indenfor hvidevareservice i Randers, når du skal have nye hvidevarer. I en samlet pakke får du både salg og service af hvidevarer i Randers.

 

Den rigtige løsning på hvidevarer i Randers

​Går du ned i en butik for at købe hvidevarer, vil du blive rådgivet til at købe det produkt, som giver butikken størst indtjening. Sådan foregår det ikke hos os. Vi har nemlig stor erfaring med salg og service af hvidevarer.

Vi fører anerkendte hvidevare-mærker som fx AEG, BOSCH, Electrolux, Voss, Miele og Siemens – alle producenter af hvidevarer der er din garanti for høj kvalitet, robusthed og lang levetid.

Hvidevarer fra AEG, BOSCH, Electrolux, Voss, Miele og Siemens er udviklet gennem mange årtier, da virksomhederne bag har lang erfaring med at producere hvidevarer.

Vi har altid fokus på, at du skal have den løsning, som passer til dine ønsker og behov, og det er ud fra dette, vi rådgiver og vejleder dig inden for salg og service af hvidevarer. Samtidig yder vi også efterfølgende hvidevareservice på samtlige produkter.

Kontakt Hornbæk El-forretning i Randers når du skal investere i nye hvidevarer – vi er altid klar med rådgivning og et uforpligtende tilbud – ring til os i dag på ☎️ 86 42 35 44 eller skriv på post@hornbaekel.dk

 

Stort kvalitetssortiment

​Som medejer af El-Salg & Service er vi altid opdateret på, hvad der rører sig på markedet for hvidevarer og hvidevareservice, og dermed kan vi også til hver en tid tilbyde dig de mest kvalitetssikre produkter. Vi sælger ikke produkter, vi ikke kan stå inde for. Hos os får du den bedste kvalitet inden for hvidevareservice og salg af hvidevarer.​

Vores medejerskab betyder også, at vi har et stort udvalg at tilbyde dig, så du kan få lige præcis den løsning på hvidevareservice og salg af hvidevarer, som passer til dit hjem eller din virksomhed.​​

Hvidevareservice Randers
Hos Hornbæk El-forretning finder du blandt andre mærkevarer fra følgende leverandører:

Butikkens åbningstider:

Mandag til torsdag: 07.00 -16.30

Fredag: 07.00 – 15.30

Du er også velkommen til at ringe med spørgsmål, og for at høre om vi har bestemte hvidevarer på lager.

Butikkens adresse:

Hornbæk El-forretning A/S

Viborgvej 114 – 8920 Randers NV

Telefon: 86 42 35 44
E-mail: post@hornbaekel.dk

Webshop med hvidevarer – gennem El-Salg

​Som medejer af El-Salg & Service kan du købe hvidevarer online via El-Salgs webshop. 

Her finder du også altid gode tilbud, og bestiller du noget online, kan du vælge at afhente dine hvidevarer i butikken i Randers, hvis du bor i nærheden.

Besøg EL SALG´s webshop her! Vores veluddannede personale i butikken er klar til at vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvilken type hvidevarer der egner sig bedst til dine specifikke behov.

 

Autoriserede el-installatører er din garanti for den bedste kvalitet og service

Hos Hornbæk El-forretning har vi et team af dygtige installatører og montører der

kan hjælpe med alt lige fra levering, montering og tilslutning af hvidevarer (og industrihvidevarer), eller til akut hjælp med reparation af dine installationer.

Vores veluddannede installatører og montører følger og overholder alle lovkrav på området, og vi sørger for, at alle medarbejdere opdaterer kompetencer og kunnen med løbende efteruddannelse og kurser.

 

Hvidevareservice i Randers for erhverv og private

Vi servicerer hele Randers og omegn, og står for installation, service og reparation på alle typer hårde hvidevarer – vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, ovn, komfur mv.

Hos Hornbæk El-forretning udfører vi reparation af hårde hvidevarer, uanset hvor de er købt.

Kontakt os

1 + 13 =

Find os

Viborgvej 114
8920 Randers

Tlf.: 86 42 35 44
post@hornbaekel.dk