Hvidevareservice i Randers – hvidevaresalg og reperation af hvidevarer

Hos Hornbæk El-forretning i Randers kan vil tilbyde en attraktiv og komplet løsning indenfor hvidevareservice og hvidevaresalg i Randers, når du skal have nye hvidevarer. I en samlet pakke får du både salg, service og reparation af hvidevarer i Randers.

Kontakt Hornbæk El-forretning i Randers når du skal investere i nye hvidevarer – vi er altid klar med rådgivning og et uforpligtende tilbud på hvidevareservice- ring til os i dag på ☎️ 86 42 35 44 eller skriv på post.hornbaekel@bravida.dk

 

Den rigtige løsning på hvidevareservice Randers

​Går du ned i en butik for at købe hvidevarer, kan du nogle gange blive rådgivet til at købe hvidevarer, som giver butikken størst indtjening. Sådan foregår det ikke hos os. Vi har nemlig stor erfaring med hvidevaresalg og service af hvidevarer i Randers.

Vi fører anerkendte hvidevare-mærker som fx AEG, BOSCH, Electrolux, Voss, Miele og Siemens – alle producenter af hvidevarer der er din garanti for høj kvalitet, robusthed og lang levetid.

Hvidevarer fra AEG, BOSCH, Electrolux, Voss, Miele og Siemens er udviklet gennem mange årtier, da virksomhederne bag har lang erfaring med at producere hvidevarer.

Vi har altid fokus på, at du skal have den hvidevareløsning, som passer til dine ønsker og behov, og det er ud fra dette, vi rådgiver og vejleder dig inden for hvidevaresalg og hvidevareservice. Samtidig yder vi også efterfølgende reparation og hvidevareservice på samtlige produkter fra vaskemaskiner til køleskabe i Randers. 

Hvidevareservice Randers Hvidevaresalg

Stort kvalitetssortiment på hvidevaresalg Randers

Vi er altid opdateret på, hvad der rører sig på markedet for hvidevarer og hvidevareservice, og dermed kan vi også til hver en tid tilbyde dig de mest kvalitetssikre produkter. Vi sælger ikke produkter, vi ikke kan stå inde for. Hos os får du den bedste kvalitet inden for hvidevareservice og hvidevaresalg i Randers. Du er velkommen til at ringe til os på 📞 86 42 35 44 

Vores medejerskab betyder også, at vi har et stort udvalg af hvidevarer fra vaskemaskiner, køleskabe til opvaskemaskiner at tilbyde dig i Randers. Du kan få lige præcis den løsning på hvidevareservice og hvidevaresalg, som passer til dit hjem eller din virksomhed.​​

 
Hos Hornbæk El-forretning i Randers finder du blandt andre mærkevarer fra følgende leverandører:
AEG Hvidevarer
Bosch hvidevarer
Voss hvidevarer
Miele hvidevarer
siemens hvidevarer

Autoriserede el-installatører er din garanti for den bedste kvalitet og service

Hos Hornbæk El-forretning har vi et team af dygtige installatører og montører der

kan hjælpe med alt lige fra hvidevaresalg, levering, montering og tilslutning af hvidevarer (og industrihvidevarer), eller til akut hjælp med reparation af dine installationer i Randers.

Vores veluddannede installatører og hvidevaremontører følger og overholder alle lovkrav på området, og vi sørger for, at alle medarbejdere opdaterer kompetencer og kunnen med løbende efteruddannelse og kurser.

Hvidevareservice og hvidevaresalg i Randers for erhverv og private

Vi servicerer hele Randers og omegn, og står for salg, installation, service og reparation på alle typer hårde hvidevarer – vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, ovn, komfur mv.

Hos Hornbæk El-forretning udfører vi reparation af hårde hvidevarer, uanset hvor de er købt.

Hvidevareservice Randers

Kontakt os

5 + 15 =

Find os

Mirabellevej 8
8930 Randers NØ

Tlf.: 86 42 35 44
post.hornbaekel@bravida.dk