Alt inden for el-installation i Randers, Stevnstrup, Langå, Ø. Bjerregrav og Assentoft 

Vælg Hornbæk El-forretning til alle typer el-installation​

Mangler du en autoriseret el-installatør i Randers?

Kontakt os i dag på post.hornbaekel@bravida.dk eller ring på 86 42 35 44 og få et uforpligtende tilbud.

Skal du have lavet et par stikkontakter i hjemmet, eller skal du have en komplet og avanceret el-installation til dit firma, så kan vi levere som din professionelle elektriker. Alle el-installationer bliver foretaget af vores kompetente el-installatører uanset opgavens størrelse.

Både i små boliger og store lagerbygninger er hver enkelt el-installation afgørende, og Hornbæk El-forretnings dygtige og erfarne elektrikere og el-installatører kan udføre alt slags el-arbejde og alle el-installationer for såvel private, offentlige institutioner som virksomheder.

 

Kvalitet i hver el-installation

​Når der arbejdes med el, skal det gøres korrekt. Uautoriserede og forkerte el-installationer kan være en alvorlig sikkerhedsrisiko, men det undgår du ved at lade os vores autoriserede elektrikere og el-installatører udføre arbejdet.

Vi lægger vægt på høj kvalitet og grundighed i alt fra nye el-installationer til service og reparation af eksisterende installationer, og sammen med vores elektrikere og el-installatørers faglige stolthed og høje kompetence, sikrer vi dig den bedste løsning ved el-installation.

Hornbæk el-forretning el-installatør Randers
Spjældopgaver Hornbæk-el-forretning Randers

Spar på energien

​En gammel el-installation kan sende din elmåler på unødigt overarbejde. Hos Hornbæk El-forretning kan vores elektrikere give dine el-installationer et serviceeftersyn, der kan betyde store besparelser fremover.

Udover en besparelse i forhold til miljøet, kan du barbere en god bid af dine fremtidige elregninger, og i mange tilfælde er omkostningen ved arbejdet hurtigt tjent hjem.

Du er altid velkommen til at kontakte os på post.hornbaekel@bravida.dk eller ring på 86 42 35 44 for et uforpligtende tilbud på el-installation fra din lokale el-installatør.​​

 

El-installatører over hele landet

Når du vælger os, får du det bedste fra to verdener. Du får fordelen ved at vælge en el-installatør fra et landsdækkende netværk, der kan trække på kompetente kollegaer i hele landet. Og trygheden ved at vælge en lokal forankret elektriker, du kan se i øjnene, når I mødes på gaden.

Kontakt os

12 + 8 =

Find os

Mirabellevej 8
8930 Randers NØ

Tlf.: 86 42 35 44
post.hornbaekel@bravida.dk