Vi tilbyder

El-Installation

Skal du have lavet et par stikkontakter i hjemmet, eller skal du have en komplet og avanceret el-installation til dit firma, så er vi klar til at hjælpe!

Hvidevare service

Hos Hornbæk El-forretning kan vil tilbyde en attraktiv og komplet løsning, når du skal have nye hvidevarer. I en samlet pakke får du både salg og service af hvidevarer.

Belysning

Det rigtige lys har stor betydning – både i hjemmet og på arbejdspladsen. Lad os skabe den optimale lyssætning, så du kan skabe bedre trivsel og stemning.

Sikkerhed

Et godt hjem er et trygt hjem. Det er et sted, hvor man selv bestemmer tempoet, og hvor man selv skal bestemme, hvem der kommer indenfor.

Indeklima & energi

Både i hjemmet og på arbejdspladsen kan der opsættes installationer, der sørger for en automatisk forbedring af indeklimaet. Vi kan også hjælpe dig med energioptimering.

Kabelfejl

Har du en fejl eller et brud på et kabel i jorden, kan vi med en kabelsøgning lokalisere bruddet. En kabelsøgning er en effektiv måde at spore et kabelbrud på.

ABA- og ABDL-anlæg

Den bedste forudsætning for at få standset en brand og redde virksomhedens værdier er ved at reagere hurtigt. Et automatisk brandalarm-anlæg beskytter mod brand – døgnet rundt!

Butik

EL-Salgs butik med hvidevarer, belysning og el-artikler i Randers. Til forskel fra mange andre forhandlere af hvidevarer og belysning, finder du autoriserede el-installatører hos os.

Håndværkerfradrag

Boligejerne har fortsat mulighed for at fåfradrag til energiforbedringer og klimasikring. Håndværkerfradraget er blevet permanent fra 2018 og frem.