Sikring af dit hjem

Hos Hornbæk El i Randers kan vi hjælpe med tyverisikring og alarmsystemer med videoovervågning, som passer perfekt til dit hjem og behov. Vi kører fra Randers til hele området omkring Århus, Djursland og Hobro og tager gerne en uforpligtende snak på forhånd.

I 2019 aneldtes 24.553 indbrud i danske hjem – og selvom det faktisk er det laveste tal i 30 år, så er det stadig ubehageligt at opleve at komme hjem efter et indbrud i sit hjem.

Kontakt Hornbæk El på 📞 86 42 35 44 eller på post.hornbaekel@bravida.dk

 

Hornbæk El kan hjælpe dig med alarmer!

Danmark er desværre det land i Europa, hvor de flest indbrud i private hjem pr. indbygger bliver begået. I forhold til alarmsikring er der dog meget du selv kan gøre –  både i forhold til udendørsbelysningen, men også i forhold til alarmsystemer og overvågning.

indbrud Randers

Derfor er det en kæmpe fordel at bruge Hornbæk El – din lokale elektriker i Randers – til at sikre dit hjem med alarmløsninger.

Vi hjælper fx med udendørsbelysning og montering af alarmsystemer og videoovervågning. Mange alarmsystemer styres via en app og det sætter vi dig ind i, inden alarmopgaven afsluttes.

 

Hvornår sker indbruddene typisk?

Selvom antal af indbrud generelt falder i Danmark, så er det i årets sidste måneder, at antallet af indbrud typisk stiger. Det er især ved juletid, at indbrudstyvene er på spil. Her sker indbruddene, når folk ikke er hjemme.

Samtidig er antal af indbrud markant højere i de mørke måneder. Mørke er en fordel for tyvene, fordi det gør det nemmere at skjule sig for dine naboer og dels fordi det er nemt for tyven at se, om du er hjemme.

Få monteret og installeret alarmsystem i dit hjem allerede nu – kontakt Hornbæk El på 📞 86 42 35 44

indbrud om natten Randers

Markant flere indbrud i villaer

Villaen er som boligtype stadig tyvens foretrukne. Tilbage i 2018 blev 75% af indbruddene i Danmark begået i villaer, selvom villaen som boligtype kun tegner sig for 58% af danske husstande.

I villaer er risikoen for at tyven bliver opdaget meget lille, fordi der ofte er stor afstand mellem naboer. Og så kan tyven samtidig gemme sig bag en hæk eller et hegn og nemt slippe væk ad flugtveje som fx en terrasse- eller kælderdør.

“Skalsikring” af dit hus

For mange mennesker er det en stor tryghed at kunne tilslutte husets alarmsystem om natten, når man sover. Nogle alarmer har denne mulighed fx med forskellige sensorer, der kan aktiveres om natten. En anden mulighed er også at skalsikre huset.

Skalsikring af huset betyder, at du får koblet alarmer på døre og vinduer og hvis de bliver åbnet eller ødelagt, så går alarmen.

Vi har stor erfaring med skalsikring samt montering af alarmsystemer – kontakt os i dag på 📞 86 42 35 44, så finder vi et rigtig godt tilbud til dig og din familie.

Indbrud – hvad så?

Når først man har haft indbrud, vil man helst ikke opleve det igen. Og selvom der i gennemsnit er én ud af 100 boliger, der oplever indbrud i løbet af et år, så er risikoen for indbrud i samme hus faktisk 5 gange højere end i andre boliger.

Samtidig øges risikoen for at nabohusene oplever indbrud efterfølgende desværre også.

 

Få Hornbæk El til at montere din alarm

Hornbæk El-forretning i Randers kan montere jeres alarmsystem, så du og din familie undgår indbrud eller sikrer at I ikke oplever indbrud igen. Vi har mange års erfaring med sikring og alarmsystemer og overvågning.

Selvom der findes mange alarmer man selv kan montere, så er det en god ide at få en aut. el-installatør eller professionel alarm-montør til at gøre det. Det handler meget om beregning af vinkler på overvågning og opsætningen af alarmen.

Hos Hornbæk El-forretning i Randers hjælper vi dig – kontakt os i dag på 📞 86 42 35 44.

Smadret vindue Randers
Appstyring Randers

Nemt alarmsystem for hele familien

I mange børnefamilier kommer børnene oftest hjem som de første til huset. Det skal være nemt for dem at kunne tilslutte og deaktivere alarmen. Derfor har mange alarmsystemer både fjernbetjening, app og chip som gør, at børnene selv kan slå alarmen fra.

Alt afhængig af hvilket alarmsystem du vælger, kan man som forældre få en push besked, når der er aktivitet både ved døren og når alarmen er slået fra, så man ved at ens børn er kommet sikkert hjem og uden, der har været nogle i forvejen.

Kontakt os i dag på 📞 86 42 35 44 og få et tilbud på alarmsystem til dit hjem.

Kontakt os

14 + 6 =

Find os

Mirabellevej 8
8930 Randers NØ

Tlf.: 86 42 35 44
post.hornbaekel@bravida.dk