Om os

​Hornbæk El-forretning A/S – en veletableret virksomhed med mange specialer

Vi er lokaliseret i den vestlige del af Randers, centralt ved omfartsvej og motorvej.

Vi har eksisteret siden 1953, og har gennem årerne oparbejdet en stor fast kundekreds af private, kommunale institutioner, industri og landbrug.

 

Vores arbejdsområder har med tiden udvidet sig, og i dag varetager vi en lang række opgaver, som strækker sig fra montering af en stikkontakt i boligen til komplicerede styringssystemer i industrien.

Geografisk dækker vi lokalområdet, men vi løser også opgaver rundt om i landet.

 

Elinstallatør Søren Greve A/S blev 1. januar 2009 en del af Hornbæk El-forretning A/S, med købet forstærkede Hornbæk Elforretning sine kompetance indenfor områderne sikring, telekommunikation og industriautomation.

I Hornbæk El-forretning A/S er der pt.25 ansatte, heraf 3 i administration og butik samt 1 overmontør. En del af vore medarbejdere har en fortid som lærlinge i firmaet. Flere af disse har været beskæftiget hos os i 10-25 år, samlet udgør de en stab af stabile, serviceorienterede og ansvarsbevidste medarbejdere.​

 

En del af TS gruppen – Danmarks stærkeste el- og energiinstallatører

Vi er en del af TS-gruppen – en del af et stærkt netværk med mere end 40 lokale el-installationsafdelinger fordelt over hele landet. Det betyder, at vores service er landsdækkende. Og det betyder, at vores kompetencer er vidtfavnende.
Med andre ord kan du komme til os med hvilken som helst el-teknisk opgave. Lille som stor, lokal som i hele Danmark – vi løser opgaven, hvad end du er privat, erhverv, industri, landbrug eller offentlig virksomhed.

 

 

El-forretning med stort udvalg​ i Randers

Hornbæk El-forretning’s el-butik er en integreret del af virksomheden, hvilket gør, at vores faglige viden altid er tilgængelig for kunderne.

Vores el-forretning er medlem af indkøbsforeningen El-salg, hvilket garanterer et bredt udvalg af kvalitetsprodukter i et konkurrencedygtigt prisleje samt landsdækkende bytteservice.

 

El-butik med mere

Vi præsenterer i vores el-butik et sortiment af kendte varemærker indenfor hårdehvidevarer, såsom AEG, Miele, Gram, Voss, Electrolux, Siemens samt BOSCH. Derudover fører vi et bredt sortiment af El-artikler, 

som omfatter bl.a. OBH, Philips, Braun, BOSCH og Melitta. Vi leverer også belysning, som matcher dine behov samt ønsker fra El-salg kataloget​.

 

Hvidevareservice

Hos Hornbæk El-forretning har vi et team af dygtige installatører og montører der kan hjælpe med alt lige fra levering, montering og tilslutning af hvidevarer (og industrihvidevarer), eller til akut hjælp med reparation af dine installationer.

Butikkens åbningstider:

Mandag til torsdag: 07.00 -16.30

Fredag: 07.00 – 15.30

Du er også velkommen til at ringe med spørgsmål, og for at høre om vi har bestemte hvidevarer på lager.

Kontakt os

3 + 4 =

Find os

Hornbæk El-forretning A/S
Viborgvej 114
8920 Randers

CVR: 20815744

Tlf.: 86 42 35 44
post@hornbaekel.dk