Om os

​Hornbæk El-forretning A/S – din fagligt dygtige el-installatør med mange el-specialer

Hornbæk El-forretning A/S har base i den vestlige del af Randers, centralt ved omfartsvej og motorvej og vi løser el-opgaver i Randers, Stevnstrup, Langå, Ø. Bjerregrav og Assentoft.

Har du en el-opgave, er du velkommen til at kontakte os helt uforpligtende på  📞 86 42 35 44 eller post@hornbaekel.dk – vores dygtige team af el-installatører er altid klar til at hjælpe dig med dine el-opgaver – både store komplicerede el-installationer i virksomheder og små el-opgaver som fx montering af el-stik i private huse.

Vores arbejdsområder har løbende udvidet sig, og i dag varetager vi en lang række opgaver, som strækker sig fra mindre el-opgaver i boligen til større el-entrepriser i industrien.

 
 
Medarbejdere Hornbæk El-forretning Randers

Hornbæk El-forretning gennem tiden

Vi har eksisteret siden 1953, og har gennem årerne oparbejdet en stor fast kundekreds af private, kommunale institutioner, industri og landbrug i Randers, Stevnstrup, Langå, Ø. Bjerregrav, Assentoft og andre områder i Danmark.

El-installatør Søren Greve A/S blev 1. januar 2009 en del af Hornbæk El-forretning A/S og med købet forstærkede Hornbæk El-forretning sine kompetence indenfor områderne sikring, telekommunikation og industriautomation.

I Hornbæk El-forretning A/S er der pt.25 ansatte, heraf 3 i administration og butik samt 1 overmontør. En del af vore medarbejdere har en fortid som lærlinge i firmaet. Flere af disse har været beskæftiget hos os i 10-25 år og samlet udgør de en stab af stabile, serviceorienterede og ansvarsbevidste medarbejdere.​

Geografisk dækker vi Randers, Stevnstrup, Langå, Ø. Bjerregrav, Assentoft, Djursland og vi løser også el-opgaver flere steder i Danmark.

I vores el-butik har vi et stort udvalg af anerkendte hvidevare-varemærker indenfor hårde hvidevarer, såsom AEG, Miele, Gram, Voss, Electrolux, Siemens samt BOSCH. Derudover fører vi et bredt sortiment af el-artikler, som OBH, Philips, Braun, BOSCH og Melitta. Vi leverer også belysning, som matcher dine behov samt ønsker fra El-salg kataloget​.

 

Vi har specialiseret os i

 

El-forretning med stort hvidevare-udvalg

Skal du have nye hvidevarer og bor du i Randers, Stevnstrup, Langå, Ø. Bjerregrav eller Assentoft, så kan du med fordel besøge vores el-butik i Randers og få faglig vejledning. Hornbæk El-forretnings el-butik er en del af el-firmaet. Dette gør, at vores faglige viden altid er tilgængelig for de kunder, der leder efter nye hvidevarer.

Vores el-butik er medlem af El-salg, som garanterer dig et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser med landsdækkende bytteservice.

 

 

El-butikkens åbningstider:

Mandag til torsdag: 07.00 -16.30
Fredag: 07.00 – 15.30

Du er også velkommen til at ringe på 86 42 35 44 for at få vejledning om hvidevarer og høre om vi har bestemte hvidevarer på lager.

 

Hvidevareservice

Hos Hornbæk El-forretning har vi et team af dygtige elektrikere, der kan hjælpe med alt lige fra levering, montering og tilslutning af hvidevarer til reparation af hvidevarer. Dette gælder også industrihvidevarer.

 

Hornbæk El-forretning er en del af TS-gruppen – Danmarks stærkeste el- og energiinstallatører

Hornbæk El-forretning er din lokalt forankrede el-installatør i Randers – vi løser også el-opgaver i Stevnstrup, Langå, Ø. Bjerregrav og Assentoft. Samtidig er vi en del af TS-gruppen – et stærkt netværk med mere end 40 lokale el-installationsafdelinger fordelt over hele landet. Det betyder, at vores service er landsdækkende og at vores kompetencer er vidtfavnende.

Med andre ord kan du komme til os med hvilken som helst el-teknisk opgave. Lille som stor, lokal som i hele Danmark – vi løser alle el-opgaver til private, erhverv, industri, landbrug eller offentlige virksomheder.

 

 

en del af ts-gruppen

Kontakt os

4 + 4 =

Find os

Hornbæk El-forretning A/S
Viborgvej 114
8920 Randers

CVR: 20815744

Tlf.: 86 42 35 44
post@hornbaekel.dk