Om os

​Hornbæk El-forretning – din fagligt dygtige el-installatør med mange el-specialer

Bravida Danmark A/S har indgået aftale om at købe aktiviteterne i elinstallationsvirksomheden Hornbæk El-forretning A/S. Med købet styrker Bravida tilstedeværelsen i Randers og omegn med kompetencer inden for elinstallation, energioptimering og større el-entrepriser i industrien.

Hornbæk El-forretning har eksisteret siden 1953. Ud over at være leverandør af eltekniske løsninger har virksomheden også kompetencer inden for indeklima, varmepumper og ladestandere. Virksomheden beskæftiger i dag 25 ansatte og havde i 2021 en omsætning på 25 MDKK.

Afdelingschef hos Bravida Danmark, Anders Tang, siger:

– Hornbæk El-forretning er en virksomhed, som har et godt ry i området og som har en god fast kundekreds inden for industri og erhverv. En vigtig del af vores mission er at støtte vores lokale virksomheder i deres bestræbelser på at opnå en mere bæredygtig fremtid gennem den grønne omstilling. Derfor ser vi frem til at blive endnu flere dygtige medarbejdere, som vil hjælpe os med at nå vores mål og styrke vores samarbejde med kunderne omkring grøn teknologi og bæredygtige løsninger.

Faglig ansvarlig og ejer af Hornbæk El-forretning, Bo Tind, siger:

– Jeg er glad for at kunne lave en aftale med Bravida om køb af aktiviteterne i Hornbæk Elforretning. Bravida er kendt for kvalitet og stor viden. Jeg glæder mig til at blive en del af Bravida, og at jeg nu kan tilbyde mine kunder endnu flere og mere komplekse løsninger.

Samtlige 25 medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med Bo Tind som faglig ansvarlig for de fremtidige fælles aktiviteter. Integration af virksomheden over i Bravida sker i april 2023, hvilket i praksis betyder at virksomhederne indtil videre forsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.

Medarbejdere Hornbæk El-forretning Randers
Hornebæk el - en del af Bravida

 

Hvidevareservice

Hos Hornbæk El-forretning har vi et team af dygtige elektrikere, der kan hjælpe med alt lige fra levering, montering og tilslutning af hvidevarer til reparation af hvidevarer. Dette gælder også industrihvidevarer.

Kontakt os

7 + 1 =

Find os

Hornbæk El-forretning A/S
Mirabellevej 8
8930 Randers NØ

CVR: 20815744

Tlf.: 86 42 35 44
post.hornbaekel@bravida.dk