El-installatør

El-installatør i Randers, Stevnstrup, Langå, Ø. Bjerregrav og Assentoft

Hornbæk El-forretning A/S er din lokale el-installatør i Randers, Stevnstrup, Langå, Ø. Bjerregrav og  Assentoft.

Kontakt din el-installatør i Randers, Stevnstrup, Langå, Ø. Bjerregrav, Assentoft og Århus på 📞 86 42 35 44 eller post.hornbaekel@bravida.dk – vi er altid klar til at hjælpe dig!

Vi holder os fagligt opdaterede og udfører alle el-opgaver som lever op til alle gældende el-regler i el-branchen. Når du vælger Hornbæk El-forretning til at løse din opgave, vælger du samtidig tryghed og kvalitet i el-arbejdet. Alle vores el-installatører er fagligt dygtige og klarer alle el-opgaver i Randers, Stevnstrup, Langå, Ø. Bjerregrav og  Assentoft – ja på hele Djursland.

 

 

El-butik med stort udvalg i hvidevarer​ i Randers, Stevnstrup, Langå, Ø. Bjerregrav, Assentoft

I vores el-butik – som er en del af Hornbæk El-forretning – finder du et stort udvalg af hvidevarer i høj kvalitet og fra anerkendte hvidevare-mærker som AEG, Miele, Gram, Voss, Electrolux, Siemens og BOSCH. Vi er medlem af El-salg, så du er garanteret et bredt udvalg af hvidevarer til konkurrencedygtige priser,  samt landsdækkende bytteservice.

el-installatør Randers Hornbæk el-forretning

Hvidevareservice i Randers, Stevnstrup, Langå, Ø. Bjerregrav, Assentoft 

Hvis du har brug for nye hvidevarer eller at få repareret dine hvidevarer, kan vores team af dygtige el-installatører og el-montører hjælpe dig med alt lige fra levering, montering og tilslutning af hvidevarer (og industrihvidevarer) og reparation af dine hvidevarer og el-installationer.

Kontakt os

4 + 15 =

Find os

Hornbæk El-forretning A/S
Mirabellevej 8
8930 Randers NØ

CVR: 20815744

Tlf.: 86 42 35 44
post.hornbaekel@bravida.dk