​Kontakt   |   Udskriv   |   Besøg os på Facebook

Kontakt os på tlf: 86 42 35 44 eller på mail: post@hornbaekel.dk

Netværksløsninger​

Netværk er en integreret og uundværlig del af stort set alle områder i samfundet i dag, og især virksomheder har ofte behov for omfattende løsninger.

Hele pakken

Hornbæk El-forretning tilbyder både installation, service og reparation af både store og små netværksløsninger, hvor vi kan udføre alt fra kabling til konfiguration af netværk.

Vores mange års erfaring og store ekspertise gør, at vi hurtigt og effektivt kan lokalisere og reparere fejl på selv meget komplicerede netværk.

Komplet løsning

​Skal din virksomhed have en stærk og funktionel netværksløsning, eller skal du have udskiftet det gamle, kan Hornbæk El-forretning hjælpe.

Vi har kompetencer og kapacitet til både at levere, montere og installere omfattende netværksløsninger, som sikrer din virksomhed de bedste rammer for at kunne arbejde effektivt.​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hornbæk El-forretning A/S

Viborgvej 114 - 8920 Randers NV

Telefon: 86 42 35 44

E-mail: post@hornbaekel.dk

CVR: 20815744

Hornbæk El-forretning
Viborgvej 114
8920 Randers NV
Tlf.: 86 42 35 44
CVR: 20815744
post@hornbaekel.dk