​Kontakt   |   Udskriv   |   Besøg os på Facebook

Kontakt os på tlf: 86 42 35 44 eller på mail: post@hornbaekel.dk

Salg og service af hvidevarer i Randers​

Hos Hornbæk El-forretning kan vil tilbyde en attraktiv og komplet løsning, når du skal have nye hvidevarer. I en samlet pakke får du både salg og service af hvidevarer.

Den rigtige løsning på hvidevarer

​Går du ned i en butik for at købe hvidevarer, vil du blive rådgivet til at købe det produkt, som giver butikken størst indtjening. Sådan foregår det ikke hos os. Vi har nemlig stor erfaring med salg og service af hvidevarer.

Vi har altid fokus på, at du skal have den løsning, som passer til dine ønsker og behov, og det er ud fra dette, vi rådgiver og vejleder dig inden for salg og service af hvidevarer. Samtidig yder vi også efterfølgende service på samtlige produkter.

Stort kvalitetssortiment

​Som medejer af El-Salg & Service er vi altid opdateret på, hvad der rører sig på markedet for salg og service af hvidevarer, og dermed kan vi også til hver en tid tilbyde dig de mest kvalitetssikre produkter. Vi sælger ikke produkter, vi ikke kan stå inde for. Hos os får du den bedste kvalitet inden for service og salg af hvidevarer.

Vores medejerskab betyder også, at vi har et stort udvalg at tilbyde dig, så du kan få lige præcis den løsning på service og salg af hvidevarer, som passer til dit hjem eller din virksomhed.​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hornbæk El-forretning A/S

Viborgvej 114 - 8920 Randers NV

Telefon: 86 42 35 44

E-mail: post@hornbaekel.dk

CVR: 20815744

Hornbæk El-forretning
Viborgvej 114
8920 Randers NV
Tlf.: 86 42 35 44
CVR: 20815744
post@hornbaekel.dk