​Kontakt   |   Udskriv   |   Besøg os på Facebook

Kontakt os på tlf: 86 42 35 44 eller på mail: post@hornbaekel.dk

Installation af automatik i randers​

Der er store penge at spare for din virksomhed med den rette brug af automatik. Den automatik kan vi levere hos Hornbæk El-forretning. Vi sørger for både salg og installation af automatik.

Tilpasset dit firma

​Vi tilbyder installation, service og reparation af automatik som for eksempel PLC-programmering, SRO-anlæg og anden automatik, som vi nøje tilpasser den enkelte virksomheds behov.

Vores dygtige fagfolk kan levere topprofessionelle løsninger inden for automatik til både store og små virksomheder, og vi kan samtidig yde en service, der sikrer et konstant og maksimalt udbytte af installation af automatik for dig.

Store besparelser med automatik

​Med en PLC-programmering eller et SRO-anlæg kan du automatisere store dele af din virksomhed, hvilket er med til at optimere produktionen. Vores automatik er altid af høj kvalitet.

Det betyder en besparelse på mandskabstimerne, som helt konkret nedbringer omkostningerne, så det bliver endnu lettere at drive en sund og profitabel forretning. Med installation af automatik fra Hornbæk El-forretning er du sikret dig et godt resultat.

Vi tilbyder også hvidevarer service og salg!​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hornbæk El-forretning A/S

Viborgvej 114 - 8920 Randers NV

Telefon: 86 42 35 44

E-mail: post@hornbaekel.dk

CVR: 20815744

Hornbæk El-forretning
Viborgvej 114
8920 Randers NV
Tlf.: 86 42 35 44
CVR: 20815744
post@hornbaekel.dk